izitravel 1

Digitale tour bij FOREVER ENDEAVOUR

Een bezoek aan de tentoonstelling FOREVER ENDEAVOUR wordt nog leuker en informatiever door gebruik te maken van onze gratis digitale tour. Tekst en beeld vertellen het verhaal achter een flink aantal stukken in de tentoonstelling.
Je kunt de tour eenvoudig downloaden op je smartphone door middel van de gratis izi.TRAVEL app.
izi.TRAVEL City Guides is een app voor zowel Android (Google Play) en Apple (AppStore) smartphones.

De izi.Travel app kun je voorafgaand aan je bezoek thuis installeren en dan meteen de audiotour downloaden. Het is ook mogelijk dit ter plaatse in Museum W te doen met gebruik van ons vrij toegankelijke wifi-netwerk.

Je krijgt toegang tot de tour in 5 eenvoudige stappen:
•  Verbind je telefoon met het wifi-netwerk
•  Ga naar de Google Play store of de Apple Store en zoek naar izi.Travel City Guides
•  Download de gratis izi.TRAVEL app op je smartphone
•  Doorloop de pop-ups en sta toe of sta niet toe
•  Selecteer “Verken gidsen”
•  Rechtsonder in het scherm staat de mogelijkheid QR scannen; scan onderstaande QR-code
• Vervolgens kom je direct op de pagina van Museum W. Kies nu FOREVER ENDEAVOUR.

izi.TRAVEL is een interactief, gratis en open platform voor verhalen die mensen verbinden met kunstobjecten, musea, culturele instellingen, uitgevers en toeristische organisaties over de hele wereld. Toegankelijk via internet en direct vanaf elke smartphone biedt izi.TRAVEL multimedia-tours op zowel binnen- als buitenlocaties. Op deze manier wordt er aan reizen een nieuwe culturele dimensie toegevoegd.

Tentoonstellingen

Werk Love Bota van Studio Job in Museum W