Doe je mee?

Museum W verwelkomt. Maak jij het mogelijk?
Want w
ij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. 

Deel uitmaken van pro-actief, dienstverlenend en betrokken team dat de bezoeker centraal stelt? Geïnteresseerd in kunst, cultuurhistorie en hier meer over leren? Dan zou het zomaar kunnen dat werken als vrijwilliger bij Museum W voor jou een ideale en zinvolle vrijetijdsinvulling is.

Museum W is een plek waar de menselijke maat centraal staat. Een museum waar alles draait om de bezoeker, de partner, de gast. Gastvrijheid staat daarbij centraal. Als vrijwilliger bij W ben jij het eerste gezicht voor de bezoekers en zorg je dat alles op rolletjes loopt voor hen. Je staat achter de kassa, je bent suppoost op een van de vloeren of je begeleidt bezoekers door de presentaties. Voor alle werkzaamheden krijg je de benodigde trainingen en persoonlijke begeleiding.

Je werkt samen met andere vrijwilligers, die al meerdere jaren actief zijn. In een prettige werkomgeving, onder begeleiding van een medewerker van het museum. De afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, waarin zowel het takenpakket, de vrijwilligersverzekering en de waardering -o.a. jaarlijks uitstapje, trainingen, barbecue, kerstattentie - zijn opgenomen.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

  • publieksontvangst aan de receptie
  • informatie geven en zorgdragen voor kaartverkoop
  • toezicht in de museumzalen
  • uitleg kunnen geven in de museumzalen

Heb je interesse, of wil je nog wat meer weten? Stuur ons een berichtje: museumw@weert.nl.

We kijken naar je uit!  

Recente foto van een deel van onze vrijwilligersgroep na een gastvrijheidstraining (locatie: op de trappen van het stadhuis in Weert)