Overzicht tentoonstellingen

Emily Bates, Lost Spring

Emily Bates LOST SPRING. LOST YEAR
11.03.22 - 31.07.22

Op de LED-schermen in de zuidwestelijke gevel presenteert Museum W het videowerk 'Lost Spring. Lost Year' van de Engelse kunstenaar Emily Bates. Een project dat op persoonlijke wijze verwijst naar de Covid-19 pandemie, naar gezichtsmaskers en naar de natuurlijke cyclus van het leven.

Atelierfoto Job

FOREVER ENDEAVOUR I Job Smeets & Studio Job
03.05.22 - 02.10.22

De openingsexpositie van het vernieuwde Museum W door en over Job Smeets van Studio Job. Expect the unexpected!

Satijn Panyigay Boymans

Satijn Panyigay GAZE INTO SPACE
03.05.22 - 28.08.22

Bijzondere foto's van het jong fotografisch talent Satijn Panyigay in de Raadzaal van Museum W. De afgelopen drie jaar heeft Panyigay enkele tijdelijk gesloten musea gefotografeerd, waaronder Museum W. Op een onovertroffen manier weet zij de ‘ziel’ van een leeg gebouw of interieur in haar fotografie te vangen.