Overzicht tentoonstellingen

Macht en Pracht

COLLECTIE PRESENTATIE Museum W

In onze collectiepresentatie leg je een cultuurhistorische route af langs belangrijke levensthema’s waarmee ieder mens, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt, mee te maken heeft of krijgt.

Zaalopstelling Reshuffle

Reshuffle #1
01.09.22 - 12.03.23

In de voormalige raadzaal maak je kennis met een selectie uit de collectie heden-daagse kunst van Museum W.

Persfoto Riebeek - Moorees

TELLING STORIES
18.11.22 - 16.04.23

Verhalen van en over mensen, overal ter wereld aan de hand van intieme videoportretten van Martin en Inge van Riebeek en een selectie bijzondere foto's uit de Spaarnestad Photo collectie door fotograaf Rob Moorees.

Arno Coenen

A STAGE OF LUMINOSITY
20.11.22 - 12.03.23

Op de LED-schermen in de zuidwestelijke gevel presenteert Museum W het videowerk A Stage of Luminosity van Arno Coenen. Een gelaagd beeldverhaal waarin naast universele thema’s als geloof, hoop, liefde, onschuld, kwaad en de dood, ook licht en kleur een hoofdrol spelen.