Doe je mee?

Museum W verwelkomt. Maak jij het mogelijk?
Want w
ij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die gastvrijheid hoog in het vaandel dragen. 

Deel uitmaken van pro-actief, dienstverlenend en betrokken team dat de bezoeker centraal stelt? Geïnteresseerd in kunst, cultuurhistorie en hier meer over leren? Dan zou het zomaar kunnen dat werken als vrijwilliger bij Museum W voor jou een ideale en zinvolle vrijetijdsinvulling is.
Als vrijwilliger bij W ben jij het eerste gezicht voor de bezoekers en zorg je dat alles op rolletjes loopt voor hen. Je staat achter de kassa, je bent suppoost op een van de vloeren of je begeleidt bezoekers inhoudelijk door de presentaties. 
Binnenkort gaan we aan de slag met de voorbereidingen; dat betekent onder meer een training waarin je alles leert wat nodig is om van jouw inzet een succes te maken. Gastvrijheid staat daarbij centraal. Ook leer je andere vaardigheden die voor het vervullen van jouw rol nodig zijn, zoals het omgaan met de kassa of het verzorgen van rondleidingen. Samen maken we er een topteam van. 

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

  • publieksontvangst aan de receptie
  • informatie geven en zorgdragen voor kaartverkoop
  • toezicht in de museumzalen
  • uitleg kunnen geven in de museumzalen
  • rondleidingen verzorgen voor groepen
  • begeleiding educatie; schoolklassen

Heb je interesse, of wil je nog wat meer weten? Stuur ons een berichtje: museumw@weert.nl.

We kijken naar je uit!  

Recente foto van een deel van onze vrijwilligersgroep na een gastvrijheidstraining (locatie: op de trappen van het stadhuis in Weert)